Everything Instant On

Expand all | Collapse all

Client Names not showing

  • 1.  Client Names not showing

    Posted 04-28-2020 06:05 PM

    Hello..

    Was hoping would find a previous discussion on this but no luck. I had 1 x AP11 and then when that worked well I added another and have retired out my old WiFi kit.

    I have a mix of mainly Apple & Android devices using the SSID, as well as other devices. Since I added the 2nd AP11 I seem to not be getting any client names showing when registered on the 2nd AP - the original one (1st AP) appears better but the new one is very inconsistent.. especially for the Apple devices, and all I see is the Mac address.

    They are both on same firmware and no specific differing configurations in place - i.e. single SSID and 2 x AP11's.

    Please if anyone can assist on this it would be a big help. If this is something that is not going to work then I think I may go back to my old setup as I need to be able to know what is going on with specific devices and that seemed a big plus when I was trialling with 1 x AP11, but since added 2nd it has not gone well. Have an AP15 coming from Amazon too in a few days and wondering if I need to cancel that.

    Thanks for any help. Regards, Hugh



  • 2.  RE: Client Names not showing

    Posted 05-01-2020 12:13 PM

    @hughmarron Client names should show on any AP that you are connecting or roaming to when using a PSK. This is not normal behavior and I would recommend reaching out to support to assist in troubleshooting your issue.

    https://www.arubainstanton.com/contact-support/



  • 3.  RE: Client Names not showing

    Posted 05-09-2020 04:41 PM
    Thanks.. I think it is OK now. Over the following days the names started to appear and as I have added more devices it seems up to date. I've since added an AP15 and all is good. Appreciate the help.