Where has 2,4Ghz channel option in network inventory overwiew gone to?

Highlighted
Contributor I

Where has 2,4Ghz channel option in network inventory overwiew gone to?

In the network inventory you can select options to view or hide information. There used to be an option to view the channels your AP is using for both 2,4 GHz and 5GHz bands. Now only the channel option for 5GHz band is left. It seems that it is noit possible anymore to view on what channel in the 2,4Ghz band your AP is operating...

channel option gone.png

 

0 Kudos
6 Replies
Highlighted
Community Manager
Community Manager

Re: Where has 2,4Ghz channel option in network inventory overwiew gone to?

Are you on 2.1.0? I think if you scroll down just a bit you will see it.

I have the option currently, but I havent upgraded to 2.1.0 yet.

24 channel.png

0 Kudos
Highlighted
Contributor I

Re: Where has 2,4Ghz channel option in network inventory overwiew gone to?

@Jamie_E I think it was removed in 2.0.0, I haven't had it in any browser since upgrading from 1.4.1, it would be nice to have it back.

0 Kudos
Highlighted
Community Manager
Community Manager

Re: Where has 2,4Ghz channel option in network inventory overwiew gone to?

Im on 2.0.2 currently and have the option. I hate to say it, but you may need to get on with support to see what is preventing the option from populating. 

0 Kudos
Highlighted
Contributor I

Re: Where has 2,4Ghz channel option in network inventory overwiew gone to?

@Jamie_Ei was on 2.0.2 and didn't have it either in that release....will try to contact support then...

 

0 Kudos
Highlighted
Contributor I

Re: Where has 2,4Ghz channel option in network inventory overwiew gone to?

option was hidden because scroll bar did not show - scrolling down showed missing options after forcing browser cahe to clear

2020-07-24_19-19-39.png

 

View solution in original post

Highlighted
Contributor I

Re: Where has 2,4Ghz channel option in network inventory overwiew gone to?

@yousch @Jamie_E Weird, I could have sworn there was no scroll bar. I didn't clear any browser caches and I went back to Chrome and Edge and sure enough there was a scroll bar and I can now enable 2.4G Channel and Utilization for 2.4G and 5G. Not sure what was up but glad it works again, cheers!

View solution in original post