Everything Instant On

Expand all | Collapse all

User name/ID missing and can't post to forums

  • 1.  User name/ID missing and can't post to forums

    Posted 12-13-2020 07:59 PM
    Ever since the forum update, I can't post to the forums. At first, I couldn't post at all. Now it appears I can, except my user ID is some random string of numbers and letters, and when I submit a post, it disapears.


    ------------------------------
    Lance Nichols
    ------------------------------


  • 2.  RE: User name/ID missing and can't post to forums

    Posted 12-16-2020 01:17 PM
    Bueller?

    ------------------------------
    F L
    ON
    ------------------------------



  • 3.  RE: User name/ID missing and can't post to forums

    Posted 12-16-2020 01:31 PM
    We are working on getting a resolution and will update when it has been resolved.

    ------------------------------
    Greg Thiesen
    ------------------------------



  • 4.  RE: User name/ID missing and can't post to forums

    Posted 26 days ago

    This has been an absolute CF. It doesn't speak well for HPE that they can't even operate a web forum properly. I had hoped to move from UniFi to InstantOn for a number of reasons:

    1. better hardware (that was crippled by firmware bugs, it turns out),
    2. better support (sort of, at least I can contact techs, even if they don't even know about firmware issues)
    3. better product availability
    4. moving away from a company that was constantly chasing the "next big thing" and not keeping current customers in mind/releasing half baked hardware.

    Yet here we are, a month or more since moving to a new forum, and users can't post, can't update their profiles, or the profiles are broken.



    ------------------------------
    F L
    ------------------------------



  • 5.  RE: User name/ID missing and can't post to forums

    Posted 17 days ago
    What's happening with this?

    ------------------------------
    F L
    ------------------------------



  • 6.  RE: User name/ID missing and can't post to forums

    Posted 14 days ago
    Any word on what is happening with this?

    ------------------------------
    F L
    ------------------------------